Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă

Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă
Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 461 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mere delicioase aurii, vin, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Dovleac de ghindă umplut cu compot de fructe de toamnă, Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă, și Compot de fructe uscate cu ceai verde și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de struguri să fiarbă în cratiță mare mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați toate ingredientele rămase și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când fructele sunt fragede și lichidul este redus și ușor siropos, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Transferați compotul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește, aproximativ 2 ore.
1
Lingură 2 lingurițe lichid din compot de fructe în fiecare dintre cele șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați ramekins în tigaie metalică de 13x9x2 inci. Acoperiți și refrigerați compotul de fructe rămas peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați laptele, zahărul, coaja de lămâie și sarea într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Acoperiți și fierbeți 10 minute. Descoperiți și lăsați amestecul de lapte să se absoarbă la temperatura camerei 1 oră. Întoarceți amestecul de lapte la foc mic. Se strecoară într-un castron mic; aruncați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Bateți ouăle și gălbenușurile de ou într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de lapte cald în amestecul de ouă. Împărțiți crema între preparatele preparate din suflet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coaceți cremele până când centrele sunt setate și cuțitul subțire introdus la marginea vasului separă curat crema de vas, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Scoateți flancurile din apă. Se răcește 1 oră. Puneți la frigider flanele descoperite peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Rulați un cuțit subțire mic în jurul flancurilor pentru a slăbi. Inversați fiecare flan pe farfurie. Lingurați compotul de fructe și siropul peste și în jurul flanelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Un vin pentru a onora o femeie, curajoasă, nonconformistă și hotărâtă, Herminia. Ea a lucrat neobosit în favoarea comunității sale întrebând și contestând normele stabilite ale timpului ei. Carismatic, angajat, un pionier. Herminia, femeia care l-a inspirat pe Bodegas vi Cuprosa Herminia. Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Un vin memorabil menit să vă inspire poveștile uimitoare și să creeze momente de neuitat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista