Flan de Guava și brânză (Flan De Guayaba y Queso)
Guavan și brânză Flan (Flan De Guayaba Y Queso) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 443 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 277 de fani. Un amestec de lapte condensat, pastă de guava, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flan De Queso-cremă de brânză Flan, Cremă de brânză cu cremă de Caramel (Flan De Queso), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Se incalzeste cuptorul la 350° F. Într-un blender, se adaugă ouăle, laptele condensat, laptele evaporat, crema de branza, pasta de guava și extract de vanilie și se amestecă până la omogenizare.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți.