Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat

Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat
Flanul de dovleac portocaliu caramelizat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 201 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Un amestec de coajă de portocală, piure de dovleac, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Flan De Dovleac Portocaliu Caramelizat, Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie, și Flan de dovleac cu Praline de semințe de dovleac.

Instrucțiuni

1
Incalziti cuptorul la 350 și a pus un 2 1/4-la 2 1/2-qt. souffl fel de mâncare în cuptor pentru a încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Gatiti 1 cana de zahar, 1/4 cana de apa si crema de tartru intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand zaharul devine auriu profund, 8-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de 1 portocală. Protejarea mâinilor, scoateți vasul din cuptor și turnați zahărul caramelizat în interior. Înclinați vasul până când siropul se îngroașă și acoperă uniform fundul și 1 până la 2 in. sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Încălziți un fierbător de apă până la fierbere. Într-un castron, bateți restul de 2/3 cană de zahăr și coaja de 1 portocală cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă în vasul souffl și se pune vasul într-un 9-in. tavă de copt pătrată. Puneți tigaia cu vasul pe suportul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se toarnă apă clocotită în tigaie la jumătatea părții laterale a vasului souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți până când un cuțit introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Scoateți vasul din apă și lăsați să se răcească pe un suport, apoi răciți, acoperit, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9
Rulați o spatulă metalică subțire în interiorul vasului, apoi răsturnați pe o farfurie adâncă. Setați vasul souffl în apă fierbinte 10 minute pentru a slăbi siropul (nu toate se vor desprinde); răzuiește siropul peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Tăiați flanul în pene.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Matchbook Tempranillo cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Matchbook Tempranillo
Matchbook Tempranillo
2013 Matchbook Tempranillo se desfășoară cu caracteristici ale Lumii Vechi din două clone spaniole remarcabile. Viile Ribera del Duero și Tinta De Toro cultivate pe moșia noastră contribuie la aromele varietale familiare, în timp ce tradiționalul amestec de struguri Rioja Graciano adaugă tanin și structură. Aromele pronunțate de zmeură coaptă și prune bogate duc la arome ispititoare de pământ, cardamom picant și fructe întunecate. Neted și moale pe gust, acest roșu seducător are un finisaj strălucitor care cere o altă înghițitură din acest vin fin structurat. Împerechează acest Dunnigan Hills Tempranillo cu un preparat tradițional de Paella infuzat cu șofran, midii, creveți și chorizo.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista