Flan De Dovleac Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați flanul de dovleac cu conținut scăzut de grăsimi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Setați opt (5 1/2 uncie) ramekins într-un vas mare de copt.
Se amestecă împreună 1 1/4 căni de zahăr și apă într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați până la chihlimbar închis, aproximativ 10 minute.
Împărțiți rapid caramelul între ramekine; pus deoparte.
Bateți ouăle, scorțișoara, sarea, cuișoarele, ghimbirul, ienibaharul, buzduganul și 1/3 cană de zahăr împreună într-un castron mare. Se amestecă piureul de dovleac până se omogenizează.
Încălziți laptele într-o cratiță la foc mediu-mic până când începe să buleze ușor și să aburească.
Puneți semințele de fasole de vanilie și păstăia în lapte. Se lasă la macerat 10 minute. Se strecoară încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă și se amestecă pentru a forma o cremă subțire.
Împărțiți crema uniform între ramekins, lăsând aproximativ 1/4 inch în partea de sus a fiecăruia.
Umpleți vasul de copt cu apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu rezistentă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când flanul este doar setat, 45 până la 50 de minute.
Scoateți ramekinele din apa fierbinte pentru a se răci complet. Acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin patru ore.
Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin și așezați o placă răsturnată deasupra. Inversați și eliberați flanul.