Rețeta de Caramel-cremă de brânză Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 7 ore și 10 minute. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 533 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, albușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cremă de brânză cu cremă de Caramel (Flan De Queso), Flan De Queso-cremă de brânză Flan, și Cremă Caramel sau Flan De Huevo.
Instrucțiuni
1
Gatiti 1 cana de zahar intr-o tigaie rotunda de 9 inci la foc mediu, amestecand ocazional, 5 minute sau pana cand zaharul se topeste si devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute. (Zahărul se va întări.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Procesați albușurile de ou, crema de brânză și restul de 1/2 cană de zahăr într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 2 căni de amestec de gălbenușuri de ou și procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul de albuș de ou în amestecul de gălbenuș de ou rămas până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
6
Se toarnă cremă peste zahăr caramelizat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
8
Adăugați apă fierbinte în tigaia mare până la adâncimea de o treime în sus a tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
9
Coaceți la 350 timp de 50 până la 60 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
10
Scoateți tigaia din apă; se răcește complet pe un suport de sârmă (aproximativ 2 ore). Acoperiți și răciți 4 ore până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
11
Rulați un cuțit în jurul marginii flanului pentru a slăbi; inversați pe o farfurie de servire. (Odată inversat, flanul va dura aproximativ 30 de secunde pentru a aluneca din tigaie. Asigurați-vă că folosiți o farfurie de servire cu buză pentru a prinde sosul suplimentar de caramel.)