Flan de arțar Cr Pcermme cu pere glazurate cu arțar
Flanul de arțar Cr Pcormme cu pere glazurate cu arțar ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 381 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 95 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui glazurat cu arțar cu ceapă și pere caramelizate, Plăcinte Whoopie de turtă dulce cu pere braconate de arțar și cremă de unt de arțar #ChristmasWeek, și Pere De Arțar.
Instrucțiuni
Fierbeți siropul de arțar într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 7 minute. Se amestecă smântâna; reveniți la foc mic.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de cremă fierbinte.
Bateți în sare. Se strecoară crema într-un alt castron mare. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Se amestecă zahărul, 1/4 cană de apă și siropul ușor de porumb într-o cratiță medie grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 6 minute.
Se toarnă siropul în tigaie metalică antiaderentă de 9 1/4x5 1/4x3-inch, înclinând tigaia cu atenție pentru a acoperi părțile laterale.
Lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă cremă în tigaie cu sirop.
Puneți tigaia în tigaie mare.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tăvii de pâine. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie. Pierce folie peste tot cu furculiță.
Coaceți flanul 1 oră 45 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 325 buc. F. Descoperiți și coaceți până când flanul este așezat în jurul marginilor, dar centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Se transferă în raft; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 diametru F. topiți untul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Aranjați perele, cu 1 tăietură în jos, în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 4 minute. Întoarceți-vă pe a doua parte tăiată și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 4 minute mai mult. Se amestecă siropul de arțar; se aduce la fierbere.
Se introduce la cuptor și se coace până când perele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați perele pe farfurie.
Bateti CR aproxormme FRA și sare în sos în tigaie. Întoarceți perele în tigaie și aruncați-le pentru a acoperi.
Rulați cuțitul ascuțit în jurul marginii flanului pentru a slăbi. Inversați flanul pe platou. Înconjurați cu pere și sos.