Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez)

Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez)
Rețeta Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 5 ore. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 509 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 361 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de bețișoare de scorțișoară, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan De Arequipe (dulce de leche Flan), și Flan De Leche (Flan De Caramel).

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați prosopul de bucătărie curat în tigaie. Înfășurați exteriorul tăvii springform de 9 inci cu folie și așezați deasupra prosopului. Set ceainic ceai sau oală de apă pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Combinați 1 cană de zahăr și cupa de apă de la calibru într-o cratiță cu fund mediu greu. Gatiti la foc mediu-mare, rotind tigaia ocazional, pana cand zaharul se dizolva complet. Umeziți o perie de patiserie curată și periați orice cristale de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Se fierbe, se învârte tigaia ocazional, până când zahărul devine chihlimbar adânc, 6 până la 10 minute. Se toarnă imediat caramel în tigaie springform și se învârte pentru a acoperi uniform fundul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Între timp, așezați orezul, rămânând 1 1/2 căni de apă și sare într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți bine cu folie de plastic și cuptor cu microunde până când cea mai mare parte a apei este absorbită, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aduceți restul de 1 cană de zahăr, lapte, lapte condensat îndulcit, bețișoare de scorțișoară și coajă de portocală pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o cratiță mare cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați orez, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este îngroșat și orezul este complet fraged 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele. Se răcește la temperatura camerei (Vezi notele).Când s-a răcit, amestecați gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8
Într-un castron curat și uscat bateți albușurile de ou cu atașare la tel la viteză medie-mică până când albușurile încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri rigide, 3 până la 4 minute. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de budincă de orez cu spatula de cauciuc. Răzuiește amestecul de orez peste caramel în formă de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Deschideți ușa cuptorului și setați tigaia de prăjire și flanul pe suportul cuptorului. Turnați cu grijă apă fierbinte în tigaia de prăjire—apa ar trebui să ajungă la jumătatea părților din tigaia de flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți până când flanul este setat, dar încă puțin clătinat, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți tigaia cu formă de arc din tigaia de prăjire și răciți-o pe raft, aproximativ 15 minute. Se răcește complet la frigider, 2 până la 3 ore. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor flanului și inversați pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Îndepărtați și aruncați folia și deschideți matrița cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Scoateți partea de jos.
14
Servește.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista