Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez)
Rețeta Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 5 ore. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 509 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 361 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de bețișoare de scorțișoară, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan De Arequipe (dulce de leche Flan), și Flan De Leche (Flan De Caramel).
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați prosopul de bucătărie curat în tigaie. Înfășurați exteriorul tăvii springform de 9 inci cu folie și așezați deasupra prosopului. Set ceainic ceai sau oală de apă pentru a fierbe.
Combinați 1 cană de zahăr și cupa de apă de la calibru într-o cratiță cu fund mediu greu. Gatiti la foc mediu-mare, rotind tigaia ocazional, pana cand zaharul se dizolva complet. Umeziți o perie de patiserie curată și periați orice cristale de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Se fierbe, se învârte tigaia ocazional, până când zahărul devine chihlimbar adânc, 6 până la 10 minute. Se toarnă imediat caramel în tigaie springform și se învârte pentru a acoperi uniform fundul; pus deoparte.
Între timp, așezați orezul, rămânând 1 1/2 căni de apă și sare într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți bine cu folie de plastic și cuptor cu microunde până când cea mai mare parte a apei este absorbită, 6 până la 8 minute.
Aduceți restul de 1 cană de zahăr, lapte, lapte condensat îndulcit, bețișoare de scorțișoară și coajă de portocală pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o cratiță mare cu fund greu.
Adăugați orez, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este îngroșat și orezul este complet fraged 15 până la 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele. Se răcește la temperatura camerei (Vezi notele).Când s-a răcit, amestecați gălbenușurile de ou.
Într-un castron curat și uscat bateți albușurile de ou cu atașare la tel la viteză medie-mică până când albușurile încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri rigide, 3 până la 4 minute. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de budincă de orez cu spatula de cauciuc. Răzuiește amestecul de orez peste caramel în formă de primăvară.
Deschideți ușa cuptorului și setați tigaia de prăjire și flanul pe suportul cuptorului. Turnați cu grijă apă fierbinte în tigaia de prăjire—apa ar trebui să ajungă la jumătatea părților din tigaia de flan.
Coaceți până când flanul este setat, dar încă puțin clătinat, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Scoateți tigaia cu formă de arc din tigaia de prăjire și răciți-o pe raft, aproximativ 15 minute. Se răcește complet la frigider, 2 până la 3 ore. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor flanului și inversați pe placa de servire.
Îndepărtați și aruncați folia și deschideți matrița cu arc.