Flan De Ananas

Flanul de ananas ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de ananas, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă cu fructe de ananas (tartă cu fructe de PI aprox.), Flan De Brânză Cu Cremă De Ananas, și Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso).
Instrucțiuni
Gatiti sucul de ananas intr-o cratita la foc mediu-mare 20 de minute sau pana se reduce la 1/2 cana; pus deoparte.
Presărați zahărul într-un cakepan rotund de 8 inci; se pune la foc mediu și se gătește, agitând tigaia constant, până când zahărul se topește și devine un maro auriu deschis.
Procesați sucul de ananas redus, laptele condensat și următoarele 4 ingrediente într-un blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; se amestecă ananasul.
Se toarnă cremă peste zahăr caramelizat în tigaie. Acoperiți cu folie de aluminiu; așezați într-o tigaie.
Adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cakepan din apă și descoperiți; se răcește flan în cakepan pe un suport de sârmă 30 de minute. Acoperiți și răciți timp de 2 ore.
Rulați un cuțit în jurul marginii flanului pentru a slăbi; inversați pe o farfurie de servire.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Hacienda Lopez De Haro Tempranillo]()
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.