Flan Cu Parfum De Portocale Cu Ananas Prăjit

Flan Cu Parfum De Portocale Cu Ananas Prăjit
Rețeta Flan cu parfum de portocale cu ananas prăjit este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 431 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Parfum De Portocale, Pui prăjit cu miere cu orez parfumat de portocale, și Flan de Port cu parfum de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 4 ingrediente într-o caserolă de 3 litri.
3
Coaceți la 450 timp de 40 de minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor. Se amestecă menta; pus deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați laptele, coaja de portocală și fasolea de vanilie într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mic; gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se ia de pe foc; aruncați fasolea de vanilie. (Dacă utilizați extract de vanilie, îndepărtați amestecul de lapte de pe foc; amestecați extractul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Combinați 3/4 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu; gatiti pana devin aurii (aproximativ 15 minute). Se toarnă imediat într-o tigaie rotundă de 9 inci, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Combinați amestecul de lapte, 3/4 cană zahăr, ouă și albușuri într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de mică adâncime; adăugați apă fierbinte în tigaia de mică adâncime la o adâncime de 1 inch. Acoperiți cu folie; coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Scoateți tigaia din apă; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
12
Slăbiți marginile flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra tigaiei; inversați flanul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
15
Tăiați flanul în 8 pene; se acoperă cu amestec de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista