Flan Cu Parfum De Portocale Cu Ananas Prăjit
Rețeta Flan cu parfum de portocale cu ananas prăjit este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 431 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Parfum De Portocale, Pui prăjit cu miere cu orez parfumat de portocale, și Flan de Port cu parfum de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 4 ingrediente într-o caserolă de 3 litri.
Coaceți la 450 timp de 40 de minute, amestecând o dată.
Scoateți din cuptor. Se amestecă menta; pus deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Combinați laptele, coaja de portocală și fasolea de vanilie într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mic; gatiti 10 minute.
Se ia de pe foc; aruncați fasolea de vanilie. (Dacă utilizați extract de vanilie, îndepărtați amestecul de lapte de pe foc; amestecați extractul.)
Combinați 3/4 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu; gatiti pana devin aurii (aproximativ 15 minute). Se toarnă imediat într-o tigaie rotundă de 9 inci, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul tigaiei.
Combinați amestecul de lapte, 3/4 cană zahăr, ouă și albușuri într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de mică adâncime; adăugați apă fierbinte în tigaia de mică adâncime la o adâncime de 1 inch. Acoperiți cu folie; coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți tigaia din apă; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Slăbiți marginile flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra tigaiei; inversați flanul pe farfurie.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.
Tăiați flanul în 8 pene; se acoperă cu amestec de ananas.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Hacienda Lopez De Haro Tempranillo]()
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.