Fistic Phyllo Chipsuri
Chipsurile cu fistic Phyllo necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați phyllo, fistic, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fistic Phyllo Chipsuri, Caramele Chai-condimentate cu zmeură și chipsuri Phyllo cu fistic, și Clafoutis de pere cu chipsuri Phyllo, sos de cidru și Sorbet de gutui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Măcinați fin fisticul într-o râșniță electrică de cafea/condimente, apoi amestecați zahărul.
Tăiați foaia phyllo transversal în 3 bucăți egale, apoi stivați bucăți între hârtie de ceară și acoperiți stiva cu un prosop de bucătărie ușor umezit. Aranjați 1 bucată de filo pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și periați cu puțin unt.
Se presară cu jumătate de zahăr fistic și se acoperă cu o altă bucată de filo.
Ungeți phyllo cu puțin unt și presărați cu zahărul fistic rămas. Se acoperă cu bucata rămasă de phyllo, apăsând ușor și se unge cu puțin unt. Chill stivă 10 minute.
Folosind janta unui ramekin ca ghid, tăiați runde de 2 (4 inci) cu un cuțit ascuțit și aruncați resturile. Acoperiți rundele cu o bucată de pergament și coaceți în mijlocul cuptorului până devin aurii, aproximativ 10 minute. Se răcește chipsurile pe foaia de copt pe un suport.
Chipsurile pot fi coapte cu 3 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.