Pizza Portobello
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați pizza Portobello. O porție conține 221 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 24 și costă 80 de cenți pe porție. 13 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți cârnați, parmigiano, roșii de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 16 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza Portobello, Pizza Portobello, și Pizza Portobello.
Instrucțiuni
Îmbrăcați capacele de ciuperci cu un strop liberal de ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper. Se fierb ciupercile portobello 5 minute pe fiecare parte până se înmoaie.
În timp ce capacele se fierb, încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu, adăugați cârnați și rumeniți și sfărâmați carnea, apoi adăugați roșiile în tigaie și gătiți încă câteva minute până se sparg.
Adăugați smântână în tigaie și reduceți încă 2 până la 3 minute.
Scoateți cârnații de pe foc și pliați busuiocul. Umpleți capacele de ciuperci și acoperiți cu brânză, așezați sub broiler pentru a rumeni 2 până la 3 minute, apoi sferturi de capace și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.