Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofi

Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofi
Rețeta Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofii pot fi făcuți în aproximativ 55 de minute. O porție conține 1355 calorii, 64G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,84 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de cartofi de copt, sare și piper, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi de patat cu cârpă pentru Agnello, și GATT motor di patate ("tort" de cartofi).

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii în multă apă până se înmoaie (dar nu absorbiți apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Între timp, încălziți untul la foc mediu-mic și adăugați ceapa și usturoiul. Transpirați la foc mic până când aromaticele sunt moi și translucide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Scurgeți cartofii, lăsați să se răcească câteva minute, apoi treceți printr-o moară de alimente sau ricer. La cartofi, adăugați ceapa, usturoiul, Parmigiano, mortadella, stracchino, ierburile și sarea și piperul după gust. Dacă este necesar pentru a umezi amestecul, adăugați oul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
MortadellaMortadella
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
4
Rulați pastele la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și tăiați foaia în dreptunghiuri de 3 inci pe 1 inch. În centrul jumătății dreptunghiurilor, așezați o lingură slabă din amestecul de cartofi. Completați dreptunghiurile umplute cu dreptunghiurile neumplute și apăsați la margini pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
6
Încălziți Ragu Bolognese într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Gatiti pastele in apa clocotita timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Se scurge și se adaugă în tigaie cu ragu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați untul rămas și aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi. Împărțiți pastele uniform între 6 boluri de paste încălzite, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când se încorporează jumătate din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă șase minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
13
Rulați sau formați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
14
Într-o cratiță cu fundul greu de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
15
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul și transpirați la foc mediu până când legumele sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
16
Adăugați vițel, porc, vită și pancetta și amestecați în legume. Se rumenesc la foc mare, amestecând pentru a împiedica carnea să se lipească. Acest lucru ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
17
Adăugați roșiile și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
18
Adăugați laptele și fierbeți până se reduce la nimic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
19
Adăugați vinul și brodo, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 2 până la 21/2 ore. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Ingrediente

1kgcoacerea cartofilor, ca și russetele, decojite, tăiate în 8 bucăți și ținute în apăcoacerea cartofilor, ca și russetele, decojite, tăiate în 8 bucăți și ținute în apă227Nuci de orice fel (tocate)carne de vită, măcinatăcarne de vită, măcinată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional4(iarnă)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional454Nuci de orice fel (tocate)roșii întregi decojite, zdrobite manual, cu sucurileroșii întregi decojite, zdrobite manual, cu sucurile1morcov, răzuit și tocat finmorcov, răzuit și tocat fin4ceapațelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1ou, bătutou, bătut4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)8286 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăinăfăină1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5cuișoareusturoi, feliatusturoi, feliat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimortadela tăiată măruntmortadela tăiată mărunt596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(poate fi sau trece)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapa tocata maruntceapa tocata marunt21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1(iarnă)oregano tocat finoregano tocat fin113Nuci de orice fel (tocate)pancetta, solpancetta, sol1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriParmigiano-Reggiano, ras, plus mai mult pentru garnisirea pastelorParmigiano-Reggiano, ras, plus mai mult pentru garnisirea pastelor454Nuci de orice fel (tocate)carne de porc, măcinatăcarne de porc, măcinată6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper1(iarnă)cimbru tocat fincimbru tocat fin454Nuci de orice fel (tocate)carne de vită, măcinatăcarne de vită, măcinată4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de pui, vită, vițel sau legumebulion de pui, vită, vițel sau legume113Nuci de orice fel (tocate)stracchino sau taleggiostracchino sau taleggio
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista