Friptură la grătar și salată de piersici

Friptură la grătar și salată de piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura la grătar și salata de piersici. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 528 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piersici, tarhon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Salată de piersici la grătar cu sos de chimen de piersici, Bere-friptură de flanc marinată la grătar cu salsa de piersici și roșii, și Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și rozmarinul într-o cratiță mică la foc mic, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se usucă friptura, se condimentează cu sare și piper negru și se pune într-o tigaie de sticlă superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă 1 cană de ulei infuzat peste friptură; acoperiți și refrigerați 3 ore, întorcând friptura ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Scoateți din frigider cu aproximativ 45 de minute înainte de gătit.
5
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Condimentați friptura cu sare și piper negru și grătați 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Bateti jumatate din branza albastra cu smantana, sucul de lamaie, otetul si cayenne intr-un bol pana se omogenizeaza. Îndoiți arpagicul; acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Ungeți partea tăiată a piersicilor cu restul de 1/4 cană de ulei infuzat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
2
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare. Gratiți piersicile, tăiate în jos, 3 minute. Întoarceți și grătați cealaltă parte 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți și feliați în pene. Aruncați verdeața și ierburile într-un bol mare și împărțiți-le între farfurii. Se acoperă cu friptura și piersicile; stropiți cu pansamentul și acoperiți cu brânza albastră rămasă. Se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
VerziiVerzii
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Fotografie de David Malosh

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista