Filipineză Coadă De Bou Tocană

Filipineză Coadă De Bou Tocană
Filipineză Oxtail tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 400 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coadă de vită, fasole, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță mare cu apă și aruncați bucățile de coadă de bou, ceapă, usturoi, sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 ore la foc mediu-mic, degresând spuma ocazional, până când carnea de coadă de bou este foarte fragedă și bulionul se reduce la 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
OxtailOxtail
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă vinetele, bok choy și fasolea verde și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bok ChoyBok Choy
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Chiar înainte de servire, așezați untul de arahide într-un bol mic și subțire cu 1 sau 2 linguri de bulion. Se amestecă până se omogenizează și se adaugă la tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista