Filipineză Coadă De Bou Tocană
Filipineză Oxtail tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 400 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coadă de vită, fasole, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță mare cu apă și aruncați bucățile de coadă de bou, ceapă, usturoi, sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 ore la foc mediu-mic, degresând spuma ocazional, până când carnea de coadă de bou este foarte fragedă și bulionul se reduce la 3 căni.
Se amestecă vinetele, bok choy și fasolea verde și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt fragede.
Chiar înainte de servire, așezați untul de arahide într-un bol mic și subțire cu 1 sau 2 linguri de bulion. Se amestecă până se omogenizează și se adaugă la tocană.