Fileuri De Talpă Dover Cu Chutney De Caju

Fileuri De Talpă Dover Cu Chutney De Caju
Fileurile de talpă Dover cu chutney de caju sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 693 calorii. Pentru $9.44 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână talpă dover, jalapenos, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Dover Sole Meuniere, File De Talpă La Cuptor, și Fileuri De Talpă Prăjite.

Instrucțiuni

1
Pentru chutney (timpul de pregătire include marinarea chutney - ului, puteți face cu o seară înainte), amestecați toate ingredientele și lăsați aromele să se amestece timp de aproximativ 3 ore-dacă sunteți într-un vârf, este bine să-l marinați pentru mai puțin timp.Clătiți fileurile și uscați-le-asigurați-vă că nu sunt deloc alunecoase.Preîncălziți cuptorul la 191°.puneți ulei de măsline în fundul unui vas de copt, înclinați-l pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați pasta de usturoi de ghimbir cu tumeric, pudră de chili, chimen și sare și frecați-o peste fileurile de pe ambele părți.Luați fiecare File și așezați aproximativ 3 linguri de chutney lângă capătul larg și înfășurați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
TurmericTurmeric
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
La 8 PruneLa 8 Prune
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Așezați rulourile de file cu cusătura în jos în vasul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit.Peștele se face când se fulg cu o furculiță, aproximativ 30 de minute (urmăriți cu atenție; dacă fileurile dvs. sunt puțin mai mici sau sunt rulate puțin mai mari, timpul de gătit va varia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Servește 4 - 8, în funcție de dimensiunea fileurilor dvs.-servim 2 de persoană.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate47
Revista