Fileuri de pește sotate cu usturoi feliat și sos de unt
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 289 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, ulei de măsline, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fileuri de pește în unt de usturoi, File de pește cu crustă de susan cu sos de usturoi-ghimbir, și Fileuri de pește frecate cu condimente cu sos de unt de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.