Fileuri de pește frecate cu condimente cu sos de unt de lămâie

Fileuri de pește frecate cu condimente cu sos de unt de lămâie
Fileurile de pește frecate cu condimente cu sos de unt de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 262 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, unt, file de talpă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați File De Pește Cu Sos De Lămâie, Fileuri aspre de portocale frecate cu condimente și prăjite, și File de pește cu unt rumenit, lămâie și oțet de malț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați piperul, boiaua, cimbru, muștar, sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Periați ambele părți ale peștelui cu 2 lingurițe. de ulei și frecați ușor amestecul de condimente peste tot peștele. Într-o tigaie mică, încălziți untul la foc mediu, învârtind tigaia, până când untul devine un maro chihlimbar adânc, aproximativ 3 minute; urmăriți cu atenție, astfel încât să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Bateți sucul de lămâie și păstrați-l cald. Setați o tigaie antiaderentă grea la foc mediu-mare și încălziți 1 Tbs. din ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați două fileuri și căutați până când sunt fierte, aproximativ 2 minute. pe fiecare parte; transferați pe o farfurie și cort cu folie. Ștergeți tigaia și repetați cu uleiul și peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Serviți imediat, lingând untul peste pește. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se servește cu cuscus aruncat cu ierburi, ardei roșii și-scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
240, grăsime
2
16, Calorii Grase
1
150, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
22, Grăsimi Mononesaturate
4
9, carbohidrați
5
210, colesterol
6
70, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
1, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Revista