Fileuri de pește frecate cu condimente cu sos de unt de lămâie

Fileurile de pește frecate cu condimente cu sos de unt de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 262 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, unt, file de talpă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați File De Pește Cu Sos De Lămâie, Fileuri aspre de portocale frecate cu condimente și prăjite, și File de pește cu unt rumenit, lămâie și oțet de malț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați piperul, boiaua, cimbru, muștar, sare și cayenne.
Periați ambele părți ale peștelui cu 2 lingurițe. de ulei și frecați ușor amestecul de condimente peste tot peștele. Într-o tigaie mică, încălziți untul la foc mediu, învârtind tigaia, până când untul devine un maro chihlimbar adânc, aproximativ 3 minute; urmăriți cu atenție, astfel încât să nu ardă.
Bateți sucul de lămâie și păstrați-l cald. Setați o tigaie antiaderentă grea la foc mediu-mare și încălziți 1 Tbs. din ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați două fileuri și căutați până când sunt fierte, aproximativ 2 minute. pe fiecare parte; transferați pe o farfurie și cort cu folie. Ștergeți tigaia și repetați cu uleiul și peștele rămas.
Serviți imediat, lingând untul peste pește. Sugestii De Servire
Se servește cu cuscus aruncat cu ierburi, ardei roșii și-scallions.
pe baza a patru porții, calorii
22, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.