Filetul de burgundă de vită al iubitului
Lover ' s Beef Burgundy Filet este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 90 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de sos de soia, sos de stridii, fileuri filet mignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Filetul de burgundă de vită al iubitului, Ziua filetului: file carbonizat de carne de vită cu sos de Chile-porumb, și Carne De Vită Burgundia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, amestecați vinul burgund, uleiul de canola, sosul de soia, sosul de stridii, usturoiul și oregano. Aduceți la fierbere, apoi îndepărtați-l de pe foc.
Se pune la frigider 1 oră sau până se răcește.
Așezați filetele filet mignon într-un vas de copt de 9x13 inci și turnați marinata răcită peste ele. Acoperiți bine cu folie și refrigerați timp de cel puțin 5 ore.
Într-un castron mediu, unt de cremă și 1 linguriță de vin burgund cu un mixer de mână.
Se amestecă în șalotă, ceapă verde și piper alb cu mâna; acoperiți bine și refrigerați.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei. Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (95 grade C).
Grătați filetele marinate la coacerea dorită, întorcându-vă o dată.
Așezați filetele într-un vas de copt curat de 9x13 inch. Dollop cu amestecul de unt de visiniu și puneți-l în cuptorul preîncălzit timp de un minut sau până când untul este topit.