Filete de vită cu sos de usturoi de ciuperci

Filetele de vită cu sos de usturoi de ciuperci sunt un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de vită, fripturi de vită, ciuperci portabella pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filete de vită cu sos de vin roșu, Filete de vită cu sos de afine, și Filete Picante De Porc La Grătar Cu Sos De Usturoi.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Presărați fripturi cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti fripturile timp de 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc. Reduceți căldura la minim. Capac; gătiți 6 până la 8 minute pentru o coacere medie-rară până la medie (nu gătiți prea mult; carnea de vită va continua să gătească în picioare).
Scoateți carnea de vită pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Creșteți căldura la mediu.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie.
Adăugați ciuperci. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand o data sau de doua ori si razuind orice bucati rumenite, pana se inmoaie.
Adăugați vin și sos de gătit; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când sosul este fierbinte.
Serviți sosul de ciuperci peste fripturi.