Filete de vită cu sos de ceapă franceză
Filetele de vită cu sos de ceapă franceză sunt un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 343 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați margarină, piper măcinat grosier, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filete de vită cu sos de afine, Filete de vită cu sos de vin roșu, și Bol Francez De Ceapă-Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ciupercile; saut 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă în apă și se consumă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți 10 minute.
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie.
Combinați cimbru, sare, piper și praf de usturoi. Frecați amestecul de cimbru peste fripturi. Topiți 1 linguriță de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă amestecul de ceapă; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut. Întoarceți fripturile în tigaie; fierbeți 1 minut.
Așezați o felie de pâine prăjită în fiecare dintre cele 4 boluri de servire puțin adânci și acoperiți fiecare felie cu friptură. Puneți amestecul de ceapă peste fiecare porție.