Filetele de vită cu sos de ceapă franceză sunt un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 343 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați margarină, piper măcinat grosier, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filete de vită cu sos de afine, Filete de vită cu sos de vin roșu, și Bol Francez De Ceapă-Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și ciupercile; saut 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă în apă și se consumă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Combinați cimbru, sare, piper și praf de usturoi. Frecați amestecul de cimbru peste fripturi. Topiți 1 linguriță de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați fripturi; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă amestecul de ceapă; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut. Întoarceți fripturile în tigaie; fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați o felie de pâine prăjită în fiecare dintre cele 4 boluri de servire puțin adânci și acoperiți fiecare felie cu friptură. Puneți amestecul de ceapă peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe