Filete De Porc La Grătar Cu Pesto De Rozmarin

Filetele de porc la grătar cu Pesto de rozmarin sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sfoară de bucătărie, muștar creol, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filete De Porc La Grătar Cu Pesto De Rozmarin, Rozmarin-filete balsamice de porc, și Filete De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Procesați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Cu procesorul în funcțiune, turnați 1/4 cană de ulei prin jgheabul alimentar într-un flux lent; procesați până la omogenizare.
Așezați filetele între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/2 până la 3/4 inci, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Întindeți amestecul de rozmarin uniform peste 2 filete; acoperiți cu filetele rămase și legați-le împreună cu sfoara de bucătărie.
Frecați restul de 1/4 cană de ulei peste carnea de porc; se presară sare și piper.
Pregătiți un foc fierbinte îngrămădind cărbune pe o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. (Pentru grătarele cu gaz, aprindeți doar o parte.)
Așezați grătarul alimentar pe grătar. Aranjați carnea de porc peste partea neluminată.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 160.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.