Filete de porc la grătar cu Curry vegetal

Filetele de porc la grătar cu Curry vegetal ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 324 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ghimbir, smântână plină de grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Filete de porc la grătar cu amestec de legume, Filete De Porc La Grătar, și Filete de porc la grătar cu condimente jamaicane.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați ghimbirul, usturoiul, jalapeo și scallionul tocat și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 3 minute.
Adăugați ardeiul gras și cartoful dulce, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până abia se înmoaie, 3 minute.
Adăugați dovlecelul și pasta de curry și amestecați pentru a acoperi legumele cu curry.
Adăugați apa de nucă de cocos și sucul de lămâie și fierbeți la foc moderat până când cartofii dulci sunt aproape fragezi și lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Se amestecă varza și coriandrul și se gătește doar până când varza este ofilită.
Se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați carnea de porc cu restul de 1/2 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper; grătar la foc moderat, rotind, până la fiert, 12 până la 15 minute.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 minute, apoi feliați și aranjați pe farfurii cu curry de legume alături.
Se ornează cu scallions feliate și se servește.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.