Filete de porc la grătar cu amestec de legume

Filetele de porc la grătar cu amestec de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filete de porc la grătar cu Curry vegetal, Filete De Porc La Grătar, și Filete De Porc La Grătar Cu Pesto De Rozmarin.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/2 cană de pansament și usturoiul într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Adăugați carne de porc; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei, în tigaie pătrată din aluminiu, 9x9x2 inci.
Scoateți carnea de porc din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați carnea de porc și tigaia de legume la 4 până la 5 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, perindând carnea de porc ocazional cu marinată și întorcându-se o dată, până când carnea de porc este ușor roz în centru și legumele sunt crocante-fragede. Amestecați legumele de 2 sau 3 ori în timpul grătarului. Aruncați orice marinată rămasă.
Tăiați carnea de porc în felii.
Presărați brânză peste legume.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.