Filete De Porc De Afine-Caise

Filete De Porc De Afine-Caise
Cranberry-caise Muschiulete de porc este un curs principal, care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de caise, filete de porc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filete De Porc Umplute Cu Caise-Pecan, Friptură de porc cu sos de afine-Port, și Filete de porc frecate cu condimente în coji de porumb cu Salsa de afine-Avocado.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele șase ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când fructele se înmoaie. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Tăiați o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetele astfel încât să stea plate; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 3/4-in. grosime; îndepărtați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Se întinde cu amestec de fructe până la 3/4 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FructeFructe
4
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; legați cu sfoară de bucătărie la 1-1/2 in. intervale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Tapetați o tigaie superficială cu folie rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Așezați carnea pe un raft în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se coace, neacoperit,la 400 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca King Estate Domaine Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Regele Estate Domaine Pinot Noir
Regele Estate Domaine Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista