Filete de carne de crab delicioase

Filete de carne de crab delicioase
Rețeta Filete gătite cu carne de crab se pot prepara în aproximativ 25 de minute . Această rețetă servește 2 și costă 16,51 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și prietenoasă cu fodmap are 1086 de calorii , 83 g de proteine și 82 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, fripturi file mignon și alte câteva ingrediente, le puteți face. Funcționează bine ca fel principal scump. Această rețetă de la Allrecipes are 15 fani. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Mouthwatering Mushroom Pie , 6 Mouthwatering Parfait You Need in Your Life Right Now și Mouthwatering Grilled Saltimbocca .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F (220 de grade C). Se aruncă carnea de crab în untul topit și răcit. Se lasa deoparte pana este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se usucă fileurile mignon și se asezonează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până se încinge, dar nu se afumă. Rumeniți fileurile pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați fileurile într-o tavă de copt unsă cu ulei și prăjiți în mijlocul cuptorului preîncălzit până când încep să se întărească și devin roz-roșiatice și suculente în centru, aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 130 de grade F (54 de grade C). Acoperiți fiecare file cu amestecul de carne de crab și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Revista