Filet Toscan Umplut
Filetul toscan umplut este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 35g de proteine, și 43G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui Toscana, Toscana Cavatelli, și Somn Toscana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați spanac, sare și piper și sotati 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și roșiile uscate.
Tăiați filetul pe lungime în jos în centru, tăind până la fund, dar nu prin fund.
Lay plat, și lingura amestec de spanac în jos centrul de muschiulet. Îndoiți filetul peste amestec și legați-l cu sfoară la intervale de 1 inch. (Filetul nu se va închide complet.) Răciți 2 ore, dacă doriți.
Așezați, tăiați cu fața în sus, pe un raft într-o tigaie. Acoperiți umplutura expusă cu o bandă de folie de aluminiu.
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de filet înregistrează 145 (mediu-rar).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere; garnisiți, dacă doriți.