Filet Toscan Umplut

Filet Toscan Umplut
Filetul toscan umplut este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 35g de proteine, și 43G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui Toscana, Toscana Cavatelli, și Somn Toscana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați spanac, sare și piper și sotati 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și roșiile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Tăiați filetul pe lungime în jos în centru, tăind până la fund, dar nu prin fund.
5
Lay plat, și lingura amestec de spanac în jos centrul de muschiulet. Îndoiți filetul peste amestec și legați-l cu sfoară la intervale de 1 inch. (Filetul nu se va închide complet.) Răciți 2 ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Așezați, tăiați cu fața în sus, pe un raft într-o tigaie. Acoperiți umplutura expusă cu o bandă de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de filet înregistrează 145 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere; garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista