Filetul toscan umplut este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 35g de proteine, și 43G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui Toscana, Toscana Cavatelli, și Somn Toscana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați spanac, sare și piper și sotati 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și roșiile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Tăiați filetul pe lungime în jos în centru, tăind până la fund, dar nu prin fund.
5
Lay plat, și lingura amestec de spanac în jos centrul de muschiulet. Îndoiți filetul peste amestec și legați-l cu sfoară la intervale de 1 inch. (Filetul nu se va închide complet.) Răciți 2 ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Așezați, tăiați cu fața în sus, pe un raft într-o tigaie. Acoperiți umplutura expusă cu o bandă de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de filet înregistrează 145 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere; garnisiți, dacă doriți.