Filet Mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola

Filet Mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1814 calorii, 61G de proteine, și 171g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $9.21 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, pudră de ceapă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Filet Mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola, Filet Mignon cu sos Gorgonzola, și Filet Mignon la grătar cu sos BBQ de cafea cu ciocolată.
Instrucțiuni
Se toarnă smântână grea într-o cratiță și se fierbe la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți până când crema s-a redus la jumătate, amestecând ocazional, aproximativ o oră.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Gorgonzola și parmezanul, sarea, piperul și nucșoara, până când brânza s-a topit.
Condimentați filetul de vită cu piper de lămâie, praf de usturoi, praf de ceapă, sare și piper. Pune deoparte.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Gătiți fripturile până când încep să se întărească și sunt roz-roșiatice și suculente în centru, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Scoateți fripturile de pe grătar și cort cu folie pentru a se odihni timp de 5 până la 10 minute.
Serviți fiecare friptură cu sosul Gorgonzola și acoperiți cu slănină mărunțită și ceapă verde tocată.