Filet Mignon cu sos Stroganov

Filet Mignon cu sos Stroganov
Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 382 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, sos worcestershire, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet Mignon cu sos de muștar, Filet Mignon cu sos Gorgonzola, și Filet Mignon cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți tăiței într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Între timp, tăiați subțire ceapa folosind slicer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează. În timp ce uleiul se încălzește, fripturile se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presarati 3/4 lingurita sare si 1/4 lingurita piper pe fripturi, apoi adaugati in tigaie si saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Transferați pe o farfurie cu clești.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Se adaugă ceapa, usturoiul și restul de 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper în ulei în tigaie și se fierbe, răzuind orice bucăți maro cu o lingură de lemn, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se adauga ciupercile si saut-ul, amestecand din cand in cand, pana se evapora lichidul degajat de ciuperci, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Adăugați coniac și fierbeți până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
10
Adăugați bulion și sos Worcestershire, apoi acoperiți și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna. Aruncați tăiței cu o parte din sos și serviți sosul rămas peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista