Filet Mignon cu sos Stroganov
Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 382 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, sos worcestershire, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet Mignon cu sos de muștar, Filet Mignon cu sos Gorgonzola, și Filet Mignon cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până când este fragedă.
Se scurge într-o strecurătoare.
Între timp, tăiați subțire ceapa folosind slicer.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează. În timp ce uleiul se încălzește, fripturile se usucă.
Presarati 3/4 lingurita sare si 1/4 lingurita piper pe fripturi, apoi adaugati in tigaie si saut.
Transferați pe o farfurie cu clești.
Se adaugă ceapa, usturoiul și restul de 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper în ulei în tigaie și se fierbe, răzuind orice bucăți maro cu o lingură de lemn, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Se adauga ciupercile si saut-ul, amestecand din cand in cand, pana se evapora lichidul degajat de ciuperci, aproximativ 4 minute.
Adăugați coniac și fierbeți până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulion și sos Worcestershire, apoi acoperiți și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna. Aruncați tăiței cu o parte din sos și serviți sosul rămas peste fripturi.