Filet Mignon brânză de capră și Pancetta

Filet Mignon brânză de capră și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 444 calorii. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii uscate, frunze de busuioc, pancetta groasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați File Mignon cu sirop Balsamic și brânză de capră, Filet Mignon cu miere-vinetă Dijon, brânză de capră cu ierburi Fine de lavandă și salată de unt, și Bleu Brânză Crustă File Mignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună brânza de capră, roșiile uscate și busuiocul într-un bol mic.
Presărați fripturile cu sarea și piperul și dați deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, apoi îndepărtați cu o lingură pliată și dați deoparte.
Așezați fripturile în tigaia fierbinte cu picăturile de pancetta și gătiți până la coacerea dorită, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile și lăsați să se odihnească.
Pentru a face sosul de tigaie, întoarceți pancetta în tigaie cu șalotele și creșteți focul la mediu. Deglazați tigaia cu vinul roșu și răzuiți orice bucăți maronii de pe fundul tigaiei. Reduceți căldura și lăsați sosul să fiarbă până se reduce ușor.
Serviți fripturile acoperite cu amestecul de brânză de capră și sosul de tigaie.