Filet la grătar cu sos de soia șalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 577 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $7.49 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de miere, piper, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet la grătar cu sos de grătar Chili-bere, Filet Thailandez la grătar cu sos de lămâie acidulat, și Mușchi cu unt condimentat, salată de șalotă, morcovi prăjiți și piure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați sosul de soia cu oțetul de orez, usturoiul, șalota, mierea și boabele de piper negru și fierbeți la foc moderat până când sosul se reduce cu o treime, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți-l și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se strecoară sosul într-o altă cratiță mică și se adaugă sucul de lămâie, 4 linguri de unt și 1 linguriță de piper măcinat. Se fierbe sosul la foc moderat timp de 2 minute, apoi se scoate tigaia de pe foc și se menține sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Avocado Hass Ușor Piure
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-o tigaie mare, topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat. Când spuma dispare, adăugați ciupercile și ghimbirul și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt rumenite și aproape fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați arpagicul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Condimentează fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Încălziți uleiul într-o altă tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați fripturile și gătiți la foc mare până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru carnea medie-rară. Puneți 2 linguri de sos pe fiecare din cele 4 farfurii, puneți o friptură deasupra și acoperiți cu ciupercile. Treceți sosul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.