Filet De Vită Învelit În Pancetta
Filetul de vită învelit în Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 921 calorii, 47G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $10.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână scallions, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută, Filet De Porc Învelit În Pancetta, și Pancetta Înfășurat Filet De Porc Umplut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înmuiați porcini în apă clocotită timp de 20 de minute. Frecați porcini în lichidul de înmuiere pentru a îndepărta orice nisip; se usucă și se toacă grosier.
Transferați porcini într-un mini robot de bucătărie și piure.
Topiți untul într-o tigaie medie.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați scallions și gătiți până se înmoaie, 2 minute. Se amestecă piureul de porcini. Se condimentează cu sare și piper.
Condimentează friptura cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Prăjiți friptura la foc moderat până se rumenesc peste tot; lasa sa se raceasca.
Pe o suprafață de lucru, suprapuneți ușor 3 bucăți de hârtie de ceară de 16 inci. Aranjați pancetta pe hârtie în 4 rânduri suprapuse pentru a forma un dreptunghi de lungimea filetului.
Întindeți piureul de porcini peste pancetta. Așezați filetul pe marginea inferioară a pancettei. Folosind hârtia de ceară ca ghid, înfășurați bine friptura în pancetta. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Legați friptura cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Transferați pe o foaie de copt cu margini și periați cu restul de 1 1/2 linguri de ulei.
Prăjiți carnea de vită timp de 25 de minute sau până când pancetta este crocantă și un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 12
Se lasă să se odihnească 10 minute.
Tăiați șirurile și îndepărtați-le. Feliați gros friptura cu un cuțit zimțat și serviți.