Filet De Vită Învelit În Pancetta

Filet De Vită Învelit În Pancetta
Filetul de vită învelit în Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 921 calorii, 47G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $10.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână scallions, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută, Filet De Porc Învelit În Pancetta, și Pancetta Înfășurat Filet De Porc Umplut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înmuiați porcini în apă clocotită timp de 20 de minute. Frecați porcini în lichidul de înmuiere pentru a îndepărta orice nisip; se usucă și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Transferați porcini într-un mini robot de bucătărie și piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Topiți untul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Adăugați scallions și gătiți până se înmoaie, 2 minute. Se amestecă piureul de porcini. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
8
Lasă să se răcească.
9
Condimentează friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Prăjiți friptura la foc moderat până se rumenesc peste tot; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Pe o suprafață de lucru, suprapuneți ușor 3 bucăți de hârtie de ceară de 16 inci. Aranjați pancetta pe hârtie în 4 rânduri suprapuse pentru a forma un dreptunghi de lungimea filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
12
Întindeți piureul de porcini peste pancetta. Așezați filetul pe marginea inferioară a pancettei. Folosind hârtia de ceară ca ghid, înfășurați bine friptura în pancetta. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Legați friptura cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
13
Transferați pe o foaie de copt cu margini și periați cu restul de 1 1/2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Prăjiți carnea de vită timp de 25 de minute sau până când pancetta este crocantă și un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
15
Se lasă să se odihnească 10 minute.
16
Tăiați șirurile și îndepărtați-le. Feliați gros friptura cu un cuțit zimțat și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista