Filet de vită umplut cu spanac și ciuperci cu sos de vin Trufat
Filetul de vită umplut cu spanac și ciuperci cu sos de vin Trufat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 458 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Încercați Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați, Filet de vită cu sos de vin roșu de ciuperci, și Filet de vită cu sos de ciuperci de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde. Se amestecă 1/2 cană de carne de vită; gatiti pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Usturoi Goya®
7
Adăugați spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Tăiați orizontal prin centrul cărnii de vită, tăind, dar nu prin cealaltă parte folosind un cuțit ascuțit; deschideți plat, așa cum ați face o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Așezați carnea de vită între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime uniformă de 1/2 inch (aproximativ 13 inci pătrat) folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
Roșii Feliate, Opțional
11
Periați carnea de vită cu 1 1/2 linguriță ulei de măsline; se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Întindeți amestecul de ciuperci uniform peste carnea de vită, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Pâine Cu Nuci și Stafide
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Rulati carne de vită, jeleu-rola de moda. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
14
Periați uniform toate părțile de carne de vită cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Așezați carnea de vită pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
16
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 450( nu scoateți carnea de vită din cuptor); coaceți încă 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Lăsați să stea 15 minute; tăiați bobul în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
18
Combinați restul de 2 1/2 căni de carne de vită, vin și cimbru și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 25 de minute). Aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
19
Combinați 1/4 cană amestec de stoc și făină într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
20
Adăugați amestecul de făină în amestecul de stoc. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
21
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, unt și ulei de trufe.