Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și ragut de ciuperci
Carnea de vită marinată cu ceapă caramelizată și Ragout de ciuperci este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 368 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, miere, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mușchi de vită cu păstârnac-ragut de ciuperci, Muschiulet de vita prajit lent cu dublu-ciuperci Rago XVT, și Mămăligă cremoasă cu anghinare, ceapă caramelizată și tocană de măsline.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2
Adăugați carne de vită în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)
6
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
7
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Așezați filetul pe un platou; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
9
Pentru a pregăti ragout, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 15 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii