Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și ragut de ciuperci

Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și ragut de ciuperci
Carnea de vită marinată cu ceapă caramelizată și Ragout de ciuperci este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 368 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, miere, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mușchi de vită cu păstârnac-ragut de ciuperci, Muschiulet de vita prajit lent cu dublu-ciuperci Rago XVT, și Mămăligă cremoasă cu anghinare, ceapă caramelizată și tocană de măsline.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2
Adăugați carne de vită în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
6
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Așezați filetul pe un platou; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
9
Pentru a pregăti ragout, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 15 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
12
Adăugați ciuperci, 1 lingură sos de soia și cimbru; sot 8 minute. Se amestecă Madeira; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MadeiraMadeira
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
13
Adăugați bulion; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
14
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de oțet, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)2(iarnă)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)907Nuci de orice fel (tocate)muschiulet de vita, tunsmuschiulet de vita, tuns0(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș0(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Muștar DijonMuștar Dijon11 kilogram de dovlecel,cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiu1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu2(iarnă)sos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriVin Madeira sau sherry uscatVin Madeira sau sherry uscat454Nuci de orice fel (tocate)cupe felii de ciuperci (aproximativcupe felii de ciuperci (aproximativ11 kilogram de dovlecel,1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocata maruntceapa tocata marunt4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă dulce tăiată subțireceapă dulce tăiată subțire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista