Filet de vită cu sos de vin roșu

Filet de vită cu sos de vin roșu
Filetul de vită cu sos de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, maghiran, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Filet de vită cu sos de vin roșu, și Filet de vită cu sos de ciuperci de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din filet; pliați sub 3 inci de capăt mic. Legați filetul cu sfoară la intervale de 2 inci.
2
Combinați vinul și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați filet în pungă și sigilați. Marinați în frigider 2 ore, întorcându-vă ocazional.
4
Scoateți filetul din pungă, rezervând marinada. Se strecoară marinada; aruncați solidele și puneți marinada deoparte. Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Adăugați filet și gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
6
Așezați filet pe raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie. Introduceți termometrul în cea mai groasă porțiune de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați filetul pe un platou de servire; acoperiți cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Îndepărtați șirul înainte de a tăia.
11
Așezați amidonul de porumb într-un castron. Adăugați treptat marinada rezervată de 1/4 cană, amestecând cu un tel de sârmă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Așezați marinada rezervată rămasă în cuptorul olandez. Aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
13
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până se îngroașă ușor, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Serviți sosul cu filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista