Filet de vită cu sos de vin roșu

Filet de vită cu sos de vin roșu
Filetul de vită cu sos de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, maghiran, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Filet de vită cu sos de vin roșu, și Filet de vită cu sos de ciuperci de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din filet; pliați sub 3 inci de capăt mic. Legați filetul cu sfoară la intervale de 2 inci.
2
Combinați vinul și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați filet în pungă și sigilați. Marinați în frigider 2 ore, întorcându-vă ocazional.
4
Scoateți filetul din pungă, rezervând marinada. Se strecoară marinada; aruncați solidele și puneți marinada deoparte. Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați filet și gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
6
Așezați filet pe raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie. Introduceți termometrul în cea mai groasă porțiune de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați filetul pe un platou de servire; acoperiți cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Îndepărtați șirul înainte de a tăia.
11
Așezați amidonul de porumb într-un castron. Adăugați treptat marinada rezervată de 1/4 cană, amestecând cu un tel de sârmă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Așezați marinada rezervată rămasă în cuptorul olandez. Aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
13
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până se îngroașă ușor, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Serviți sosul cu filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista