Filet de vită cu sos de vin roșu
Filetul de vită cu sos de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, maghiran, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Filet de vită cu sos de vin roșu, și Filet de vită cu sos de ciuperci de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din filet; pliați sub 3 inci de capăt mic. Legați filetul cu sfoară la intervale de 2 inci.
Combinați vinul și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați filet în pungă și sigilați. Marinați în frigider 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți filetul din pungă, rezervând marinada. Se strecoară marinada; aruncați solidele și puneți marinada deoparte. Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați filet și gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Așezați filet pe raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie. Introduceți termometrul în cea mai groasă porțiune de filet.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (rar) până la 160 (mediu).
Așezați filetul pe un platou de servire; acoperiți cu folie de aluminiu.
Lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați șirul înainte de a tăia.
Așezați amidonul de porumb într-un castron. Adăugați treptat marinada rezervată de 1/4 cană, amestecând cu un tel de sârmă; pus deoparte.
Așezați marinada rezervată rămasă în cuptorul olandez. Aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până se îngroașă ușor, amestecând continuu.