Filet de vită cu reducere de prune Port-plajă

Filet de vită cu reducere de prune Port-plajă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu reducerea prunelor Port-Beach. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Un amestec de piper măcinat grosier, filet de vită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu șalotă-reducere de port, Fripturi de filet de vită cu reducere de Port și brânză albastră, și Friptură de vită cu sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți ușor carnea de vită cu spray de gătit; presărați uniform pe toate părțile cu piper și 1 1/2 lingurițe de sare. Acoperiți ușor carnea de vită cu folie de plastic; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 2 minute pe toate partile sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați carnea de vită pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 128 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați șalotă și unt în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă bulion, port, jeleu, oțet, cimbru și rozmarin; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 17 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UntUnt
BulionBulion
JeleuJeleu
CimbruCimbru
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
10
Tăiați carnea de vită transversal în 16 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
11
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista