Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta

Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta
Rozmarin-Crumb de vită cu roșii prăjite cu Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 3529 calorii, 157g de proteine, și 313g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $25.07 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, căței de usturoi, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta, Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, și Filet de vită prăjit cu rozmarin, ciocolată și sos de vin.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 500 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Faceți o tăietură adâncă în partea superioară a filetului, la aproximativ 4 inci de capătul cozii, pentru a facilita plierea capătului cozii sub friptură pentru a da cărnii o grosime mai uniformă. Legați friptura la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Gatiti pancetta intr-o foaie mare de copt in cuptor, amestecand o data, pana cand grasimea este redata si pancetta este crocanta, 4 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați pancetta cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați roșiile și 1/4 linguriță fiecare sare și piper în grăsime în foaia de copt cu margini și amestecați, apoi prăjiți la cuptor 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se amestecă usturoiul și măslinele și se prăjește până când roșiile se destramă și se rumenesc în plasturi, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Scoateți foaia din cuptor, apoi adăugați pancetta și 1/2 cană de apă, răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Temperatura inferioară a cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Aruncați împreună firimituri de pâine, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se amestecă muștarul și rozmarinul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Se usucă filetul și se presară peste tot cu 1 1/4 lingurițe fiecare sare și piper, frecându-se în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, apoi adăugați restul de 3 linguri de ulei și încălziți la foc mediu-mare până când sclipesc. Filet maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Întindeți partea superioară și superioară a părților laterale cu amestec de muștar, apoi presărați uniform cu pesmet. Pat ușor să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
14
Friptura de friptură până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 120 de minute F, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
15
Transferați carnea de vită într-o placă de tăiere și lăsați să stea 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 F pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare și adăugați 1 cană de apă rămasă. Aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro, apoi amestecați amestecul de roșii și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
17
Tăiați filetul în felii groase de 1/2 inch, aruncând sfoara și serviți cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1
* Filetele întregi pot veni în diferite etape de tăiere, în special cele din magazinele cu cutii mari. Unii au încă lanțul atașat—un mușchi lung, subțire și slăbit atârnat pe o parte a filetului-pe care veți dori să îl îndepărtați și să îl economisiți pentru ceva de genul kebab-urilor. (Fie cereți măcelarului să facă onorurile, fie faceți-o singur.) Indiferent dacă filetul este tăiat (alias decojit) sau nu, asigurați-vă că nu mai rămâne grăsime sau piele de argint la exterior. Dacă există, îndepărtați-l singur cu un cuțit ascuțit.* Amestecul de roșii poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista