Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta

Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta
Rozmarin-Crumb de vită cu roșii prăjite cu Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 3529 calorii, 157g de proteine, și 313g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $25.07 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, căței de usturoi, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta, Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, și Filet de vită prăjit cu rozmarin, ciocolată și sos de vin.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 500 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți o tăietură adâncă în partea superioară a filetului, la aproximativ 4 inci de capătul cozii, pentru a facilita plierea capătului cozii sub friptură pentru a da cărnii o grosime mai uniformă. Legați friptura la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Gatiti pancetta intr-o foaie mare de copt in cuptor, amestecand o data, pana cand grasimea este redata si pancetta este crocanta, 4 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați pancetta cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați roșiile și 1/4 linguriță fiecare sare și piper în grăsime în foaia de copt cu margini și amestecați, apoi prăjiți la cuptor 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se amestecă usturoiul și măslinele și se prăjește până când roșiile se destramă și se rumenesc în plasturi, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Scoateți foaia din cuptor, apoi adăugați pancetta și 1/2 cană de apă, răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Temperatura inferioară a cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Aruncați împreună firimituri de pâine, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se amestecă muștarul și rozmarinul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se usucă filetul și se presară peste tot cu 1 1/4 lingurițe fiecare sare și piper, frecându-se în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, apoi adăugați restul de 3 linguri de ulei și încălziți la foc mediu-mare până când sclipesc. Filet maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Întindeți partea superioară și superioară a părților laterale cu amestec de muștar, apoi presărați uniform cu pesmet. Pat ușor să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Friptura de friptură până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 120 de minute F, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
15
Transferați carnea de vită într-o placă de tăiere și lăsați să stea 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 F pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare și adăugați 1 cană de apă rămasă. Aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro, apoi amestecați amestecul de roșii și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
17
Tăiați filetul în felii groase de 1/2 inch, aruncând sfoara și serviți cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1
* Filetele întregi pot veni în diferite etape de tăiere, în special cele din magazinele cu cutii mari. Unii au încă lanțul atașat—un mușchi lung, subțire și slăbit atârnat pe o parte a filetului-pe care veți dori să îl îndepărtați și să îl economisiți pentru ceva de genul kebab-urilor. (Fie cereți măcelarului să facă onorurile, fie faceți-o singur.) Indiferent dacă filetul este tăiat (alias decojit) sau nu, asigurați-vă că nu mai rămâne grăsime sau piele de argint la exterior. Dacă există, îndepărtați-l singur cu un cuțit ascuțit.* Amestecul de roșii poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista