Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta

Rozmarin-Crumb de vită cu roșii prăjite cu Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 3529 calorii, 157g de proteine, și 313g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $25.07 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, căței de usturoi, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta, Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, și Filet de vită prăjit cu rozmarin, ciocolată și sos de vin.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 500 F cu rack în mijloc.
Faceți o tăietură adâncă în partea superioară a filetului, la aproximativ 4 inci de capătul cozii, pentru a facilita plierea capătului cozii sub friptură pentru a da cărnii o grosime mai uniformă. Legați friptura la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Gatiti pancetta intr-o foaie mare de copt in cuptor, amestecand o data, pana cand grasimea este redata si pancetta este crocanta, 4 pana la 8 minute.
Transferați pancetta cu o lingură cu fante într-un castron.
Adăugați roșiile și 1/4 linguriță fiecare sare și piper în grăsime în foaia de copt cu margini și amestecați, apoi prăjiți la cuptor 15 minute.
Se amestecă usturoiul și măslinele și se prăjește până când roșiile se destramă și se rumenesc în plasturi, 2 până la 4 minute.
Scoateți foaia din cuptor, apoi adăugați pancetta și 1/2 cană de apă, răzuind bucăți maro.
Temperatura inferioară a cuptorului la 350 F.
Aruncați împreună firimituri de pâine, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron.
Se amestecă muștarul și rozmarinul într-un castron mic.
Se usucă filetul și se presară peste tot cu 1 1/4 lingurițe fiecare sare și piper, frecându-se în carne.
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, apoi adăugați restul de 3 linguri de ulei și încălziți la foc mediu-mare până când sclipesc. Filet maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Întindeți partea superioară și superioară a părților laterale cu amestec de muștar, apoi presărați uniform cu pesmet. Pat ușor să adere.
Friptura de friptură până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 120 de minute F, 30 până la 40 de minute.
Transferați carnea de vită într-o placă de tăiere și lăsați să stea 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 F pentru mediu-rar).
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare și adăugați 1 cană de apă rămasă. Aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro, apoi amestecați amestecul de roșii și pătrunjelul.
Tăiați filetul în felii groase de 1/2 inch, aruncând sfoara și serviți cu amestec de roșii.
* Filetele întregi pot veni în diferite etape de tăiere, în special cele din magazinele cu cutii mari. Unii au încă lanțul atașat—un mușchi lung, subțire și slăbit atârnat pe o parte a filetului-pe care veți dori să îl îndepărtați și să îl economisiți pentru ceva de genul kebab-urilor. (Fie cereți măcelarului să facă onorurile, fie faceți-o singur.) Indiferent dacă filetul este tăiat (alias decojit) sau nu, asigurați-vă că nu mai rămâne grăsime sau piele de argint la exterior. Dacă există, îndepărtați-l singur cu un cuțit ascuțit.* Amestecul de roșii poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă.