Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta
Rozmarin-Crumb de vită cu roșii prăjite cu Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 3529 calorii, 157g de proteine, și 313g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $25.07 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, căței de usturoi, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta, Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, și Filet de vită prăjit cu rozmarin, ciocolată și sos de vin.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 500 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți o tăietură adâncă în partea superioară a filetului, la aproximativ 4 inci de capătul cozii, pentru a facilita plierea capătului cozii sub friptură pentru a da cărnii o grosime mai uniformă. Legați friptura la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
3
Gatiti pancetta intr-o foaie mare de copt in cuptor, amestecand o data, pana cand grasimea este redata si pancetta este crocanta, 4 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați pancetta cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați roșiile și 1/4 linguriță fiecare sare și piper în grăsime în foaia de copt cu margini și amestecați, apoi prăjiți la cuptor 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se amestecă usturoiul și măslinele și se prăjește până când roșiile se destramă și se rumenesc în plasturi, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
7
Scoateți foaia din cuptor, apoi adăugați pancetta și 1/2 cană de apă, răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Temperatura inferioară a cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Aruncați împreună firimituri de pâine, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se amestecă muștarul și rozmarinul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se usucă filetul și se presară peste tot cu 1 1/4 lingurițe fiecare sare și piper, frecându-se în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, apoi adăugați restul de 3 linguri de ulei și încălziți la foc mediu-mare până când sclipesc. Filet maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
13
Întindeți partea superioară și superioară a părților laterale cu amestec de muștar, apoi presărați uniform cu pesmet. Pat ușor să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Friptura de friptură până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 120 de minute F, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
15
Transferați carnea de vită într-o placă de tăiere și lăsați să stea 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 F pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
16
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare și adăugați 1 cană de apă rămasă. Aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro, apoi amestecați amestecul de roșii și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
17
Tăiați filetul în felii groase de 1/2 inch, aruncând sfoara și serviți cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1
* Filetele întregi pot veni în diferite etape de tăiere, în special cele din magazinele cu cutii mari. Unii au încă lanțul atașat—un mușchi lung, subțire și slăbit atârnat pe o parte a filetului-pe care veți dori să îl îndepărtați și să îl economisiți pentru ceva de genul kebab-urilor. (Fie cereți măcelarului să facă onorurile, fie faceți-o singur.) Indiferent dacă filetul este tăiat (alias decojit) sau nu, asigurați-vă că nu mai rămâne grăsime sau piele de argint la exterior. Dacă există, îndepărtați-l singur cu un cuțit ascuțit.* Amestecul de roșii poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă.