Filet de vită cu pere prăjite în tigaie

Filet de vită cu pere prăjite în tigaie
Filet de vită cu pere prăjite în tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 813 calorii, 38g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin madeira, file de filet de vită, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu ierburi cu pere, Filet de vită prăjit cu piper prăjit și sos de măsline negre, și Filet De Vită Prăjit Cu Salsa De Roșii Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați fileuri și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți fileurile și păstrați-le la cald.
4
Adăugați jumătăți de pere în tigaie; gatiti la foc mediu 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vin, usturoi și cimbru; gatiti 5 minute sau pana cand jumatatile de pere sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți jumătățile de pere din tigaie, rezervând amestecul de vin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Gatiti amestecul de vin in tigaie la foc mare 7-8 minute sau pana cand amestecul se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Umpleți fiecare pere pe jumătate uniform cu brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Serviți cu fileuri și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista