Filet De Vită Cu Pancetta

Filet De Vită Cu Pancetta
Filetul de vită cu Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 818 calorii, 48G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,71 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână jeleu de coacăze, șalotă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Filet De Vită Cu Pancetta, Filet De Vită Învelit În Pancetta, și Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se usucă carnea de vită și se taie fante adânci de 1/2 inch la intervale de 1 inch peste friptură, apoi se introduce 1 bucată de pancetta în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Presărați carnea de vită cu sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până la fumat, apoi carne de vită brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați carnea de vită într-o tigaie mică, rezervând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți carnea de vită în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee este introdus în diagonală 2 inci în centrul registrelor 120 F, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 25 de minute. (Carnea de vită va continua să gătească așa cum este, ajungând la 130 de grade F pentru mediu-rar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Încălziți tigaia rezervată la foc moderat până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut eșalotă până la auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați vin roșu și Marsala și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când lichidul este redus cu aproximativ o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați demiglace și jeleu și fierbeți rapid, amestecând, până când jeleul este încorporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați unt, câte 1 bit, amestecând până se încorporează, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
* Folosim aur Demi-Glace, Disponibil în magazinele de produse alimentare de specialitate, în unele supermarketuri și prin comandă prin poștă De La More than Gourmet (800-860-938
8
sau sosul demiglace / maro de la Citarella (212-874-0383).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista