Filet De Vită Cu Pancetta
Filetul de vită cu Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 818 calorii, 48G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,71 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână jeleu de coacăze, șalotă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Filet De Vită Cu Pancetta, Filet De Vită Învelit În Pancetta, și Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se usucă carnea de vită și se taie fante adânci de 1/2 inch la intervale de 1 inch peste friptură, apoi se introduce 1 bucată de pancetta în fiecare fantă.
Presărați carnea de vită cu sare kosher și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până la fumat, apoi carne de vită brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea de vită într-o tigaie mică, rezervând tigaia.
Prăjiți carnea de vită în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee este introdus în diagonală 2 inci în centrul registrelor 120 F, aproximativ 25 de minute.
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 25 de minute. (Carnea de vită va continua să gătească așa cum este, ajungând la 130 de grade F pentru mediu-rar.)
Încălziți tigaia rezervată la foc moderat până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut eșalotă până la auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați vin roșu și Marsala și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când lichidul este redus cu aproximativ o treime.
Adăugați demiglace și jeleu și fierbeți rapid, amestecând, până când jeleul este încorporat, aproximativ 2 minute.
Adăugați unt, câte 1 bit, amestecând până se încorporează, apoi scoateți-l de pe foc.
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide.
* Folosim aur Demi-Glace, Disponibil în magazinele de produse alimentare de specialitate, în unele supermarketuri și prin comandă prin poștă De La More than Gourmet (800-860-938
sau sosul demiglace / maro de la Citarella (212-874-0383).