Filet de vită cu ghimbir-unt brun Shiitake

Filet de vită cu ghimbir-unt brun Shiitake
Filet de vită cu unt brun de ghimbir-Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 930 calorii, 42G de proteine, și 80g de grăsime. Pentru $9.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, sake, arpagic de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bruschetta de muschi de vita cu unt brun, Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, și Good Eats filet de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați filetele după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să fumeze. Prăjiți fripturile până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
4
Transferați fripturile în cuptorul preîncălzit și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau la coacerea dorită. Când fripturile sunt gata, lăsați-le deoparte să se odihnească într-un loc cald în timp ce terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ghimbirul, se gătește ușor până când sunt parfumate și translucide, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ciupercile shiitake și 1/2 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
SareSare
7
Se toarnă sake și mirin; reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
8
Se amestecă restul de 1/2 cană de unt. Odată topit, reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți până când untul devine maro auriu închis, 6 până la 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
ArpagicArpagic
9
Serviți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista