Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake

Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake. Această rețetă servește 8 și costă 4,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ciuperci shiitake, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci, Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake, și Muschiulet de porc umplute cu ciuperci sărate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți apă și ciuperci porcini la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 20-30 de minute sau până când ciupercile se înmoaie. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați ciupercile; se toacă fin și se lasă deoparte. Se strecoară lichidul de înmuiere printr-o strecurătoare cu plasă fină, rezervând 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Îndepărtați cu o lingură pliată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Îndepărtați picăturile, rezervând 2 linguri.
6
Sotează 4 căni de ciuperci shiitake în picături rezervate până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
7
Adăugați rozmarin, salvie, ciuperci porcini și 1/3 cană lichid de înmuiere a ciupercilor; gătiți 2 minute mai mult, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Se ia de pe foc; amestecați firimiturile de pâine, 2 linguri de pătrunjel și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
9
Se incalzeste cuptorul la 425 sec. Faceți o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți astfel încât carnea să fie plată. Acoperiți cu folie de plastic; aplatizați la 1/4-in. la 1/2-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
11
Lingura jumătate din umplutura în jos centrul de fiecare muschiulet. Închideți fripturile; legați de mai multe ori cu șnur de bucătărie și fixați capetele cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
12
Presărați fiecare friptură cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
13
Așezați filetele pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
14
Se coace, neacoperit, 35-45 minute sau până când un termometru introdus în carne de porc citește 160 int.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
16
Între timp, într-o cratiță mică, sotează ciupercile shiitake rămase în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
17
Se presară cu făină; se amestecă până se amestecă. Adăugați treptat bulion și restul de 1/3 cană lichid de înmuiere a ciupercilor. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul rămas, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
18
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin corpolent cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista