Filet De Porc Umplut Cu Măsline Verzi

Filet De Porc Umplut Cu Măsline Verzi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Filetul de porc umplut cu măsline verzi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână măsline, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc cu tapenadă de măsline-muștar, Filet De Porc Umplut, și Filet De Porc Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați filetele paralele între ele cu capătul subțire al unuia lângă capătul gros al celuilalt (astfel încât să ajungeți cu o friptură chiar groasă de la capăt la capăt).
3
Presărați filetele peste tot cu cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați filetele în tigaie și rumeniți pe toate părțile timp de aproximativ 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți. După 15 minute, începeți să verificați temperatura internă cu un termometru citit instantaneu, verificând la fiecare cinci minute, până când carnea de porc înregistrează 140 de la 145 de la 145 de la F. Când ați terminat, scoateți filetele din tigaie într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați deoparte să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți sfoara din friptură, tăiați filetele în felii groase de 1 inch și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista