Filet De Porc Umplut Cu Măsline Verzi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Filetul de porc umplut cu măsline verzi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână măsline, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc cu tapenadă de măsline-muștar, Filet De Porc Umplut, și Filet De Porc Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F
Așezați filetele paralele între ele cu capătul subțire al unuia lângă capătul gros al celuilalt (astfel încât să ajungeți cu o friptură chiar groasă de la capăt la capăt).
Presărați filetele peste tot cu cimbru, sare și piper.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Așezați filetele în tigaie și rumeniți pe toate părțile timp de aproximativ 3 până la 5 minute.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți. După 15 minute, începeți să verificați temperatura internă cu un termometru citit instantaneu, verificând la fiecare cinci minute, până când carnea de porc înregistrează 140 de la 145 de la 145 de la F. Când ați terminat, scoateți filetele din tigaie într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați deoparte să se odihnească timp de 10 minute.
Scoateți sfoara din friptură, tăiați filetele în felii groase de 1 inch și serviți.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!