Filet de porc se prăjește cu mandarine și sos de Chili
Rețeta de friptură de porc cu mandarine și sos de Chili ar putea satisface pofta ta americană în jur 35 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă verde, Clementine, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu sos de Chili, Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir, și Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fâșiile de filet de porc în castron mediu; presărați sare și piper negru proaspăt măcinat și aruncați cu amidon de porumb pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Amidon De Porumb
Piper
Sare
2
Încălziți 1 lingură de ulei de susan într-o tigaie marenonstick la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ghimbir tocat; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
4
Adăugați fâșii de muschi de porc; se prăjește până când carnea de porc începe să se rumenească și este aproape gătită, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Adăugați tangerinepieces; aruncați 30 de secunde.
6
Adăugați chilisauce dulce, sos de soia și pudră chinezească de cinci condimente; se fierbe până când sosul în tigaie se îngroașă ușor, aruncând să se amestece, aproximativ 1 minut.Se amestecă restul de 1 lingură de ulei de susan,bok choy și jumătate de ceapă verde feliată.Se amestecă până când bok choy este ofilit, 1 până la 2 minute. Se condimentează după gust cu sare șipiper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ceapa Verde
Sos De Chili
Ulei De Susan
Sos De Soia
Bok Choy
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați lacastron; se presară cu verde feliat rămasceapa si serveste.