Filet de porc prăjit cu piure de dovlecei de nucă și sos de tarhon
Filet de porc prăjit cu piure de dovlecei de nucă și sos de tarhon este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 345 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, muștar dijon, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet de porc prăjit cu compot de mere-slănină și mămăligă de dovleac, Piure De Dovlecei De Usturoi-Butternut Prăjit, și Amberjack Local cu Virici de mazăre și piure de dovleac prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați dovlecelul, tăiat cu fața în jos, pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare până când dovlecelul este fraged, aproximativ 12 până la 15 minute.
Între timp, încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper după gust. Când tigaia este fierbinte, acoperiți-o cu spray-ul de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie și căutați pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și continuați să gătiți în cuptor până la gata, aproximativ 10 până la 15 minute, sau până când temperatura internă ajunge la 155 F.
Scoateți foaia de copt din cuptor și cortați carnea cu folie pentru a o menține caldă.
Lăsați carnea să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere.
În aceeași tigaie la foc mediu-mic, adăugați sosul de mere, răzuind orice bucăți aromate cu o lingură de lemn.
Adăugați muștarul, cidrul de mere, 2 lingurițe de agave și tarhon. Se amestecă continuu până când sosul se îngroașă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Cu o lingură, scoateți carnea de dovleac într-un castron mediu. Puneți dovleceii cu o furculiță și adăugați grătarele de nucșoară și agavele rămase. Se amestecă până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați subțire carnea de porc.
Serviți carnea de porc cu sosul redus și dovlecelul.
Presărați nucile deasupra cărnii de porc.
Per porție: 343 calorii, 12 g grăsime, 4 g fibre
Retipărit cu permisiunea de acum Mănâncă asta! Dieta de Rocco DiSpirito, 2011 Grand Central Life & Style