Filet De Porc Prăjit Cu Arțar-Salvie

Filetul de porc prăjit de arțar-salvie este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, salvie, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Porc Prăjită Cu Struguri Și Salvie, File De Porc Prăjit Cu Salvie Cu Fasole Și Anghinare, și Muschiulet de porc prăjită cu salvie Cornbread crusta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și întoarceți-vă pentru a acoperi. Marinați la frigider 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți carnea de porc din pungă.
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.