Filet de porc la grătar și salată de cireșe uscate
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Filetul de porc la grătar și salata de cireșe uscate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 892 calorii, 80g de proteine, și 53G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați migdale, brânză gorgonzola, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu Salsa de cireșe, Filet De Porc La Grătar Cu Salsa Picantă De Cireșe Proaspete, și Filet de porc și salată de legume la grătar.
Instrucțiuni
1
Frecați carnea de porc cu 2 linguri de ulei de măsline, usturoiul, rozmarinul, 2 lingurițe de piper și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Usturoi
Piper
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
2
Se pune într-un vas nemetalic; se dă la frigider 30 de minute sau mai mult pentru a se marina.
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în carnea de porc, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
5
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți, întorcându-vă la fiecare 5 minute, până când toate părțile sunt rumenite și termometrul citește 145 km F (temperatura va crește la 160 km f după odihnă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
6
Scoateți carnea de porc de pe grătar; înfășurați bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Folie De Aluminiu
7
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute înainte de feliere.
8
Între timp, clătiți și rotiți-uscați salata. Împărțiți între farfurii (2 salate consistente sau 4 mai mici). Feliați ceapa; înmuiați în vas cu apă cu gheață 5 minute pentru a îndepărta orice aromă astringentă de ceapă. Se usucă; se presară peste salate. Se sfărâmă brânza; se presară peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Salată Verde
Brânză
Ceapă
9
Presărați cireșe și migdale deasupra. Puneți la frigider salatele până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Migdale
10
În borcanul mic, agitați energic Ingredientul de pansament pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
11
La timpul de servire, salate de top cu felii de carne de porc; stropiți cu pansament.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.