Filet de porc la grătar cu usturoi și var

Filet de porc la grătar cu usturoi și var
Filetul de porc la grătar cu usturoi și Var este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 162 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de filete de porc, suc de lămâie, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Chili Lime La Grătar, Chipotle Lime Filet De Porc La Grătar – My Take, și Filet De Porc Cu Usturoi La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Tăiați fante mici, de 1/4 până la 1/2 inch, deasupra fiecărui filet de porc. Introduceți felii de usturoi în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
UsturoiUsturoi
3
Într-un castron mic, amestecați coaja de tei, uleiul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Când grătarul este încălzit, periați filetele de porc cu amestec de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Așezați carnea de porc pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 18 la 22 minute, de cotitură de mai multe ori, până când carnea de porc are o ușoară fard de obraz de roz în centru și carne termometru introdus în centru citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Tăiați carnea de porc în felii pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Reginato Malbec rosul. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista