O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Porc La Grătar, Filet De Porc La Grătar, și File De Porc La Grătar Cu Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, boiaua, ienibaharul, usturoiul, piperul și sarea. Bateți amestecul de zahăr brun peste carne de porc pentru a acoperi. Înfășurați bine în folie de plastic. Refrigerați 4 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ienibahar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Piper
Carne De Porc
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Scoateți carnea de porc din frigider. Se lasă să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Se încălzește cuptorul la 450 F. Se pulverizează fundul tăvii de prăjire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
4
În tigaia mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Desfaceți carnea de porc; așezați în tigaie. Gatiti 3 minute. Întoarceți carnea de porc; gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți carnea de porc în tigaie pulverizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F. (nu opriți cuptorul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
8
Se toarnă picături în ceașcă de măsurare din sticlă; se amestecă sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
9
Aliniați foaia de cookie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
10
Așezați feliile de pâine pe foaia căptușită cu folie; întindeți ușor untul pe părțile superioare ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Se presară cu pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
12
Coaceți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
14
Tăiați carnea de porc în 24 de felii subțiri; așezați în tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
15
Stropiți cu amestec de sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
16
Coaceți 5 minute mai mult. Pentru a servi, acoperiți fiecare felie de pâine cu felie de porc.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.