Filet De Porc La Grătar Cu Ierburi Cu Piersici

Filet De Porc La Grătar Cu Ierburi Cu Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc la grătar cu piersici. O porție conține 1249 calorii, 188g de proteine, și 46G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 8.17 pe portie. 285 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână herbes de provence, sare kosher, nectarine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nectarinele, puteți urma acest fel principal cu Smochine și nectarine coapte peste înghețată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu ierburi cu piersici, Filet de porc cu ierburi la grătar cu piersici la grătar, și Filet De Porc Cu Ierburi La Grătar.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega DiamAndes Uco Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate67
Revista