Filet de porc la grătar cu frigarui de smochine proaspete

Filet de porc la grătar cu frigarui de smochine proaspete
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Filet de porc la grătar cu frigarui de smochine proaspete ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 557 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 27 de fani. Mergeți la magazin și ridicați smochine, ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Filet de porc la grătar cu frigarui de smochine proaspete, Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, și Frigarui ușor de porc la grătar și ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc fierbinte în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți filetul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Scoateți frigăruile din apă. Străpungeți smochinele prin mijloc cu o frigăruie metalică sau cu gheață pentru a face o gaură. Apoi filetați 3 smochine pe fiecare rozmarin sau frigărui de lemn. Periați ușor smochinele cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați filetul de porc direct peste foc. Grătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte (filetul de carne de porc tăiat în centru timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte), rotind un sfert de tură la un moment dat, până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 140 F pentru mediu și carnea este suculentă și ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
În același timp, așezați smochinele frigărui peste foc, întorcându-le de mai multe ori și gătind aproximativ 5 până la 6 minute până când sunt încălzite. Când sunt caramelizate și moi, scoateți frigăruile de pe foc și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi tăiați - o pe diagonală în felii groase de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Pentru a servi, aranjați 3 felii de carne de porc cu o frigăruie de smochine pe fiecare farfurie, toate acoperite cu brânză de capră mărunțită, stropită cu 1/2 linguriță de miere și o presărată cu rozmarin tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Retipărit cu permisiunea grădinarului și a grătarului de Karen Adler și Judith Fertig, Circulator2012 Running Press
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista