Filet De Porc La Grătar

Filetul de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 199 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână filete de porc, mentă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de chimen și boabele de piper într-o tigaie mică uscată la foc mediu, agitând tigaia des, 3 minute sau până când condimentele sunt parfumate.
Transferați pe o farfurie pentru a se răci și zdrobiți condimentele cu un mortar și pistil. (De asemenea, puteți transfera condimentele într-o pungă de plastic cu fermoar, pungă de etanșare și zdrobiți cu un ciocan de carne sau un sucitor.) Puneți deoparte 1/2 linguriță amestec de condimente pentru salsa.
Presărați carnea de porc cu amestecul de condimente rămas, menta și usturoiul, apăsând pentru a adera. Acoperiți și răciți până la 8 ore.
Presărați carnea de porc cu sare și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400), rotind la fiecare 5 minute, 18 până la 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 155 și muschiul este ușor roz în centru.
Așezați carnea de porc pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în felii și serviți cu Salsa verde de mere-castraveți.