Filet De Porc La Grătar

Filet De Porc La Grătar
Filetul de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 199 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână filete de porc, mentă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de chimen și boabele de piper într-o tigaie mică uscată la foc mediu, agitând tigaia des, 3 minute sau până când condimentele sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Boabe De PiperBoabe De Piper
CondimenteCondimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o farfurie pentru a se răci și zdrobiți condimentele cu un mortar și pistil. (De asemenea, puteți transfera condimentele într-o pungă de plastic cu fermoar, pungă de etanșare și zdrobiți cu un ciocan de carne sau un sucitor.) Puneți deoparte 1/2 linguriță amestec de condimente pentru salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Dientes De AjoDientes De Ajo
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
3
Presărați carnea de porc cu amestecul de condimente rămas, menta și usturoiul, apăsând pentru a adera. Acoperiți și răciți până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MentăMentă
Carne De PorcCarne De Porc
4
Presărați carnea de porc cu sare și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400), rotind la fiecare 5 minute, 18 până la 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 155 și muschiul este ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Așezați carnea de porc pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Tăiați în felii și serviți cu Salsa verde de mere-castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr VerdeMăr Verde
CastraveteCastravete
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista